Vrouw omgekomen bij woningbrand

woensdag 17 februari 2016

Emmen - Bij een woningbrand aan de Weytackers is de 31-jarige bewoonster om het leven gekomen. De brand werd in de nacht van dinsdag op woensdag ontdekt.

De brandweer haalde de vrouw en haar twee kinderen uit de woning, waarna ze naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Daar is de moeder overleden. De brandweer heeft de woningbrand geblust. De politie zal nader onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

De politie is woensdagmorgen een onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand in de woning aan de Weytackers. De 31-jarige bewoonster kwam daarbij om het leven. De twee kinderen, meisjes van 8 en 6 jaar oud, zijn nog in het ziekenhuis. Er is een uitgebreid buurtonderzoek gestart waarbij al met een aantal buurtbewoners is gesproken. Ook een forensisch onderzoek is opgestart.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van deze brand omdat die nog niet is vastgesteld. Omdat daardoor brandstichting als oorzaak niet is uit te sluiten, wordt het onderzoek als zodanig verricht.

De politie roept eventuele getuigen op om informatie over deze brand aan ons te verstrekken. Dat kan beeldmateriaal zijn, maar ook andere informatie over deze zaak. Hebt u informatie voor ons, dan kunt u contact opnemen met de politie in Emmen, telefoon 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zwartemeer | 112 alarmeringen Zwartemeer | Goedkoop Tanken in Zwartemeer | Supermarkten in Zwartemeer | Weerbericht Zwartemeer